Advance Cat Sterılızed Turkey Wet Pouch 12x85gr
Advance Cat Sterılızed Turkey Wet Pouch 12x85gr

Advance Cat Sterılızed Turkey Wet Pouch 12x85gr (223-964529)

0,00
Marka : ADVANCE
Fiyat : ₺52,54(KDV Dahil)
:

223-964529

Kedinizi kısırlaştırdığınızda, ihtiyaçlarına göre uyarlanmış özel bir ürünle beslenmesine özen göstermek, kedinizin ideal vücut kondisyonunu korumasına yardımcı olmak için çok önemlidir.

ADVANCE Wet Sterilized, yetişkin kısırlaştırılmış kedilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiş tam ve dengeli bir yaş mamadır. Formülü, kedinizin kilosunun kontrol altında tutulmasına ve kas kütlesinin korunmasına katkıda bulunmak amacıyla beslenme uzmanları tarafından geliştirilmiştir.

ADVANCE yaş mamalar, buharda pişirilmiş yüksek kaliteli malzemelerle yapılır ve kedinizin sıvı alımına katkıda bulunan sos içerisinde lezzetli parçalar halinde sunulur. Daha fazla lezzet ve çeşitlilik için bunu kedinizin günlük kuru mamalarıyla birleştirebilirsiniz veya %100 tam ve dengeli özel bir yaş mamayla besleyebilirsiniz.

ADVANCE Wet Sterilized, 1 yaşından itibaren kısırlaştırılmış kediler için özel olarak tavsiye edilir.

Kısırlaştırılmış yetişkin kediler için geliştirilmiş tam kedi mamasıdır. İÇİNDEKİLER: Et ve hayvansal türevler (%4 hindi dahil), balık ve balık türevleri, bitkisel kökenli türevler, mineraller, çeşitli şekerler, meyveler ANALİTİK BİLEŞENLER: Ham Protein %9,5; Ham Yağ %3; Ham lif  %0,8; Ham kül %2; Nem  %82,5. KATKI MADDELERİ / kg; Besin katkı maddeleri; E Vitamini  31 mg; İyot  0,16 mg; Bakır  0,3 mg; Manganez  1,85 mg; Çinko  15,6 mg; Taurin  226 mg. Kullanım şekli ve Günlük beslenme miktarları: Lütfen paket üzerindeki tabloyu inceleyiniz. Serin ve kuru bir yerde saklayınız. Oda sıcaklığında servis ediniz. Açtıktan sonra 2 gün boyunca buzdolabında saklanabilir. Belirtilen süre ve günlük beslenme miktarları hayvanın yaş, etkinlik düzeyi, cins, fiziksel durum ve çevresel koşulları göz önünde bulundurularak belirlenmelidir. Mamanın yanında her zaman temiz ve taze su bulundurulmalıdır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR